Емил

среда, септември 13, 2006

ЗА МАЖИТЕ ШТО САКААТ СЕКС

Откако неколкумина приватно ми го пофалија последниот пост, а тоа беа мои другари, решив дека треба да обрнам малку повеќе внимание на нас, мажите. Кога станува збор за секс... Секс? А, што би требало јас да знам за мажот и сексот освен дека, yet not necessarily so, треба да го искористи алатот што му се наоѓа меѓу нозете за да се олесни. Така, а? Па, не би се сложил баш!
Ми текнува на една сцена од Sex and the city, каде легендарната Саманта, откако му го испуши на типот, му рече: Could you shave or something? Blowing you is like getting my teeth flossed. И кога навистина ќе размислам, има право жената. Мал број мажи внимаваат како изгледаат down there. Можам да тргнам само од фактот дека кога сум на плажа и ќе видам како од гаќите за капење излегуваат влакна, ми се кожи ежата. А, замисли кога некој-а би требало да се справи со таа грмушка.
Исто така можам да си замислам како изгледа пушење, или воопшто секс, кога ќе собереш неистушрано машко. Ова особено важи за европското сексуално подрачје, каде поголемиот број мажи не се обрежани, а знаеме дека последната капка останува во гаќите, односно последните две на кожичката. И оди потоа, госпоѓице/госпоѓо/господине, стави го тоа во уста.
Можам да замислам како е да се води љубов со такво машко, па да треба со јазикода се поминува по неговиот врат, гради, стомак, а тој, кутриот, сапун и вода не видел со денови. Едноставно кажано: БЉАК!
И уште нешто ми текнува. Кога бев на прва година во средно училиште се запознав со „Страв од летање„ на Ерика Јонг. Дури и тогаш ми беше просто неверојатна приказната како по жестокиот секс, девојката забележува кафеава трага на својата бела постелнина. Демек, ако мажот таа дупка не ја користи за секс, не треба да биде чиста. Ха-ха! И потоа зошто кружат гласини дека мажите не се чисти. Е, па, токму затоа!

4 Comments:

 • Najljubezno go molam avtorot na tekstot da prestane da citira izliteni frazi od kvazi-popularnata serija "Sex and the City". Moe skromno mislenje e deka ne se sveduva celokupnata mudrost na ovoj svet, a osobeno na poleto na seksot, na neinteligentnite dijalozi na isfrustriranite likovi od gorespomenatata, za mnogumina "kultna" serija. Blagodaram.

  By Blogger dejanz1, at 1:52 попладне  

 • Не знам зошто некому му пречи ако некој друг ја гледа Sex and the city како култна серија. Постојат и такви на кои, на пример, Сопранови им е култна серија, иако јас сметам дека е крајно здодевна, неинтересна и апсолутно нереална, но ако некому му се допаѓа тоа што го има во неа, ако некоја порака од серијата ја прифатил како своја, тогаш јас немам никаков проблем за тоа. Всушност, уште еднаш, за вкусовите не се спори.

  By Blogger Емил, at 2:41 попладне  

 • Оваа серија беше подобро прифатена овде одошто очекував , пред се поради конзервативната средина.Исто како и овој пост , кој загатнува една табуизирана но би рекол и доста непријатна тема за нас мажите.Вистината глочка.

  By Blogger Dule, at 6:22 попладне  

 • [color=#69c]
  Приветик! Может-быть... есть cупер предложение по[url=http://www.pi7.ru] видео[/url] порталу Думаю вам понравится

  [url=http://www.pi7.ru]кольцо на мошонке [/url]
  aнекдот для разнообразия :)

  Неудивииельнро, чро древние приносили в жертву девственниц.
  Они были не драки, чтобы жервтовать теми, которые ают!

  Я 8 часов блуждаал по сеит, пока не вышела на ваш форум! Думаю, я зедсь останусь надлго!
  прошшуц порщепняи за опечатки.... очень маленькая клавиатура у PDA!

  [/color]

  By Anonymous Анонимен, at 3:09 претпладне  

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home