Емил

среда, септември 20, 2006

ДРКАЏИИ НА КИЛО - ЕБАЧИ НА ГРАМ

Многу ме нервира во овој машкиов свет што сите се прават ебачи! Еј, ја легнав онаа! Еј да видиш само што сум и правел! Цело време викаше дека не пробала бољи од мојот кур!
Е, тоа се само дел од речениците што можеш да ги слушнеш од некој балкански типац. А, што всушност се случило? Он цело време седел како тутуле-бале и не знаел што да прави. Во еден случај цурата не сакал да му даде зашто е сељак, а во друг она му барала, ама нему не му се дигал, па ја однел на ќебапи.
Има уште нешто многу посмешно! На балканот важи едно правило: ако девојката имала многу сексуални партнери тогаш е курва и тоа во негативна конотација, ама ако типот имал многу девојки тогаш е ебач, и тоа се смета за позитивна работа!
Јас, како човек за кој другарството не се базира врз основа полот, сум слушнал толку смешни приказни од моите другарки, што едноставно се срамам од сопствениот пол. А, убаво викаше една моја другарка: А, бе, не е свесен дека јас него го ебам, а не он мене, пошто не може да го мрдне гзот и да ми го погоди клиторисот, па морам јас да се местам како мене ми е згодно!
Затоа мислам дека во скривниците на Кале, треба да се организираат курсеви за мажи, при што ќе се обрне внимание на хигиената, однесувањето и перформансите, инаку за некое време машкиот род ќе биде до толку искомпромитиран, што само еднаш годишно, само за Нова Година., жените ќе добиваат на подарок СЕКС! ;-)

3 Comments:

 • Алал да тие типче. Секоја ти чест за постов. Жално е што е вистината таква но што да се прави... но имам забележано дека повеќето мажи (барем овде во мојот мизерен град) стануваат самопрогласени ебачи откога ќе добијат кола (т.е. или откога ќе положат, со врски се разбира, или откако по некое си чудо ќе добијат пари и ќе купат добра кола). Нема што да се прави.
  Поздрав and all the best :D

  By Blogger Lazy_Eye, at 3:09 претпладне  

 • Хе хе со чеканот па во тилот маваш.Свесен си дека пишуваш за 80% од МАЖИТЕ наши?

  By Blogger Dule, at 1:57 попладне  

 • Браво за тебе!
  Ме изнасмеа она со "местењето на другарка ти"! Смешно-жалосна вистина!

  By Blogger ednanatatko, at 11:31 претпладне  

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home