Емил

среда, февруари 04, 2009

ТУКУ-ТАКА

Туку-така седна.
Туку-така легна.
Туку-така стана.
Туку-така замина.

Со тебе сè е туку-така,
а мене од тоа ми е мака.

Етикети:

0 Comments:

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home