Емил

петок, март 13, 2009

ТРАЛАЛАШКА

еден
ми
рече
да
ти
кажам
оти
си
му
велел
на
другион
дека
јас
сум
рекол
оти
тој
кажал
дека
не
си
сакал
да
му
зборуваш

Етикети:

0 Comments:

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home