Емил

сабота, мај 02, 2009

ИМБЕЦИЛ

Да ти'бам идиотот,
да ти'бам!

Ш'о кур ти требаше
да се мешаш
во туѓа манџа.

Ја пресоли,
бре брате!

Туку, немаше
ич да ти чуе,
ако не те фатеа!

Етикети:

1 Comments:

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home