Емил

понеделник, април 28, 2008

СУКА БЛЯДЬ!


Ти`бам! Таман мислев дека ќе одам на концерт, ќе си испорипам, ќе се изнапејам и ќе гледам шоу... кога утринава добивам ес-ем-ес: концертот на групата The Pussycat Dolls е откажан! Никол била болна. И Кајли ќе ја пропуштам. Се враќам дома на 10 јуни, а таа доаѓа на 20. Башка и Софија ќе ја утнам, оти ќе сум тука! Е, навистина немам среќа! Немам среќа ниту во љубов, ниту во концерти! ;-)

2 Comments:

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home