Емил

петок, декември 21, 2007

АНАСТАЗИЈА

Кога сакав да ја запознаам
Умилено ме погледна
Разнежнето се насмевна
Во тивката квечерина крај
Автобуската станица
Никогаш не ќе дознаев
Едноок ќе останев
Ербап ќе се сторев
Болен ќе легнев
Едно не ќе знаев
На кого му намигнува крај
Автобуската станица

Етикети:

2 Comments:

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home