Емил

петок, јуни 15, 2007

БРОЕНКА

Еден
Два
Три
Каде ли се скри?
Четири
Пет
Шест
Сакам малку секс!
Седум
Осум
Двет
Со тебе во кревет!
Деееееесет
Отворам очи!
Ај, не се зезај!
Каде си?
Па, со кого ќе си легнам јас?

Етикети:

0 Comments:

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home