Емил

понеделник, мај 14, 2007

НЕ, НЕ И НЕ

- Сакаш да дојдеш со мене?
- Да!

- Сакаш сладолед?
- Да!

- Сакаш да одиме на кино?
- Да!

- Сакаш да те масирам?
- Да!

- Сакаш да се ебеме?
- Не, не и не!

(У-у-у-у-у, да тибам, многу тешко оди ова убедувањево)

Етикети:

4 Comments:

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home