Емил

четврток, март 15, 2007

КАКО ХУЛАХОПА МУ СЕ СКАРА НА ЕМИЛ

Си беше еден Емил. Си беше и еден ХулаХопа. Всушност родителите на ХулаХопа прво го беа направиле сина си, а потоа родителите на Емил го направија својот син. И така Емил и ХулаХопа егзистираа како индивидуи, кои никогаш не беа се сретнале. И еднаш се сретнаа со помош на медијатор. И така Емил и ХулаХопа почнаа да се дружат. Се правеа муабети, се јадеа пици, се слушаше музика. Еден ден кога Емил беше сиот распаметен, ХулаХопа реши да му се скара. Емил е збунет. Емил не го слушна она: Скар-скар-скар, навистина скар, ако се скараме, пак ќе се смириме, скар-скар-скар!

Етикети:

4 Comments:

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home