Емил

недела, јануари 21, 2007

МОИТЕ ИГРАЧКИ

Прозак
Тродон
Кодеин
Елавил
Хидроаноксикодеин
Вивактил
Бенседин
Синекван
Морадол
Анолодин
Сероксат
Оксиконтаин
Акинетон
Хелекс
Викадин
Бупренорфин
Синтрадон
Норепинефрин
Мадолекс
Буторфенол
Пароксетин
Ксанекс
Норадреналин

3 Comments:

 • Helex!
  Tooooo....
  Mi go preporacaa, uste ne sum degustirala..:-)

  By Blogger Svetlana, at 1:43 попладне  

 • а како се викаше последното играче од американската влада наменето за широките американски маси, ко Прозак-от во 90 така ова е за поспокоен и повесел живот во новиов милениум?

  By Blogger all_is_half, at 12:32 претпладне  

 • Е, тој нов лек се вика Adderall!

  By Blogger Емил, at 3:26 попладне  

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home