Емил

сабота, декември 02, 2006

ВКЛУЧИ СЕ

Ако успееш да влезеш
во овој реален свет
на нереалности,
можеби и ќе
успееш да се вклучиш.
Пред тебе се
простираат безброј загатки.
КОЈ СИ?
ШТО СИ?
КАДЕ СИ?
Има ли смисла да
прашувам?
Едноставно треба да го
вклучам!
МОЗОКОТ!
Загатката сама ќе
се открие.
МОЖЕБИ.
НЕКОГАШ.
А, дотогаш
неизбежни остануваат
трите точки.

Етикети:

4 Comments:

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home