Емил

сабота, ноември 11, 2006

0:58

Иако на знам да го кажам
она што сакам да го речам,
сепак тврдам дека сé што
гласно вика е глагол
со кој се означува
бескорисно говорење.

1996

Етикети:

2 Comments:

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home