Емил

вторник, јануари 02, 2007

ПРВО НАВРАЌАЊЕ КОН БИБЛИСКИОТ МОТИВ

И дрво
и камен
и стакло
и хартија
и пластика
и ЈАС
и цемент
и вода
и лепак
и киселина
и пот
и ТИ
и шеќер
и кристали
и струја
и памук
и земја
и НИЕ
и дожд
и масло
и воздух
и кожа
и железо
и СИТЕ
и коноп
и оган
и сол
и месо
и сунѓер
и ЈАС.

1996

Етикети:

1 Comments:

  • Rabotite se sekogas mnogu ednostavni. Uf, kolku ponekogas sakam da sum postrpliva i porelaksirano da gi sfakam rabotite....
    Ubavo Emil! :-)

    By Anonymous Natka, at 3:13 попладне  

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home