Емил

вторник, февруари 20, 2007

СЕКИДНЕВНОСТ

Пушеше кур
и ич не ти беше гајле.

Потоа дојде
и ме бакна.

Имам негова сперма
на мојата усна.

Ми се чини
дека е густа.

Етикети:

6 Comments:

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home