Емил

понеделник, март 26, 2007

АЈДЕ ДА СЕ ЛАПАМЕ

Сакаш ли
да се лапаме?

Сакаш ли вечерва,
наместо да
водиме љубов,
да се лапаме?

Сакаш ли
со врвот од јазиците
да си ги допираме
крајниците?

Сакаш ли
да се лапаме?

Сакаш ли
со врвот од јазиците
да си ги оближуваме
усниите?

Сакаш ли
да се лапаме?

Сакаш ли
да си пентерираме
еден на друг
во усната празнина?

Сакаш ли
да се лапаме?

Сакаш ли
нашите суви јазици
да се обвиткаат еден со друг
и да заиграат во темнината?

Сакаш ли
да се лапаме?

Кому му зборувам?
Тебе?
Или на огледалото?

Етикети:

6 Comments:

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home