Емил

среда, април 25, 2007

КОЈ Е ВИНОВНИКОТ?

Најпрво ми рече
„Имам дечко!„

Сфатив дека
не треба да се мешам.

Потоа ми рече:
„А, сакаш ли да се видиме?„

Сфатив дека
нешто не поврзува.

Запрашав:
„И што ќе правиме кога ќе се видиме?„

Сфати дека
и јас сум заинтересиран.

Спомена неколку пози
и неколку фетиши.

„Па, нели имаш дечко?„

„Имам, ама имам и свои правила.
Правила според мене!„

Може ли да ја добијам
листата на правила,
за да знам
до каде можам да одам?

Етикети:

8 Comments:

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home