Емил

четврток, јуни 28, 2007

MGW

Сношти повторно
го сонував нашиот
бакнеж!

Усните се приближуваа,
сосема невино,
полека.

Знам дека и двајцата
сакавме
да се случи.

Но, знам дека ми беше
страв
да се случи.

Прекрасен,
младешки -
бакнеж.

Следното утро
остана
вкусот на твоите усни.

Се уште го чувам.

Тој сладок допир...

Можеби никогаш
повеќе нема
да се врати.

Но, јас се надевам.

Со љубов,
твојот манијак

Етикети:

3 Comments:

 • Кој ефект го има последното "зборче!"
  После сета глаткост и невиност која му претходи.
  Зачудувачки силен ефект, мајката... :)

  By Anonymous dozgulpmus, at 12:19 претпладне  

 • Одлично Емил, баш онака непосредно и искрено, скоро инфантилно. Ти ја пратам поезијава (каде?) и ми се допаѓа. Поздрав!

  By Anonymous Alkoholic, at 7:58 попладне  

 • KLIKER:Apsolutno romanticno.

  By Anonymous Анонимен, at 2:13 попладне  

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home