Емил

среда, февруари 06, 2008

Уште една штафета

Значи ја зедов книгата што ми е најблизу, односно на десктопот од мојот компјутер. Отворив на 123 страница, ги прочитав првите пет реченици и сега ги запишувам следните три:

Ја ја знаев нејзината похотлива и растеглива кожичка меѓу ноџенцата. Се ебеше строго со млади курои. Оги ја батали пошо сакаше да се посвети на пишуањето.

„Оги Синко„ by ХулаХопа

Не ја давам никому!

2 Comments:

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home