Емил

недела, февруари 10, 2008

Alexis

И се поамериканчи
и стана старлета!

Наутро во свилена роба
шеташе низ станот.

Навечер - со бисери и пердуви
соблазнуваше мажи.

Кутрата, колку се изнемоштуваше
задоволувајќи ги другите.

А, в недела, гола и со престилка
ги криеше трагите на блудноста своја.

Етикети:

1 Comments:

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home