Емил

четврток, февруари 07, 2008

ПРО-ВОКАТОР

Секогаш свршуваш
без мене,
треба и тоа предвид
да се земе.

Етикети:

1 Comments:

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home