Емил

понеделник, мај 04, 2009

ПЕСНА ЗА ЕВРОВИЗИЈА

Јагоди јадам -
душа си сладам.

Музика слушам
и во чад се гушам.

На работа одам
борба за да водам.

Навечер спијам
и очи тријам.

Наутро се будам,
па почнувам да кудам.

Реф:
Да, да, тоа сум јас -
викам на цел глас!

Јагоди јадам -
нема кому да дадам.

Музика слушам
и сам цигара пушам.

На работа одам
и оро водам.

Навечер спијам,
наместо да пијам.

Наутро се будам
за да не полудам.

Реф:
Да, да, тоа сум јас -
викам на цел глас!

Етикети:

1 Comments:

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home