Емил

сабота, јули 04, 2009

ЧОВЕКОТ НАРЕЧЕН ЕМИЛ

Јас не малтретирам животни.
Јас не плашам птици.
Јас не бркам мачки.
Јас не убивам кучиња.
Јас не кинам цвеќе.
Јас не газам по трева.
Јас не плукам на улица.
Јас не мочам во море.
Јас не секнам нос со рака.
Јас не дркам често.
Јас не се бришам од облеката.
Јас не шетам валкан.
Јас не се гадам од твојот јазик.

Јас дремам пред компјутер.
Јас често пцујам.
Јас сум голем мрчатор.
Јас сакам музика.
Јас ги гушкам пријателите.
Јас сум професионален пушач.
Јас сакам да читам речници.
Јас знам да кажам „не„.
Јас имам вишок килограми.
Јас сум слаб со нервите.
Јас сакам да се шегувам.
Јас сакам да се жалам.
Јас сакам да се галам.

Мене ми е страв кога
ќе ме погледнеш кришум,
зашто не знам дали сакаш
да ми кажеш оти
ме сакаш
или
дека сакаш да си одиме дома.

Етикети:

0 Comments:

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home