Емил

недела, ноември 08, 2009

LOST

Денес,
некаде околу 14.30,
додека си правев ручек,
ми текна нешто.
И така размислував
и мислев
и ја развивав идејата,
имав концепт.
Се најадов и седнав.
Ама, идејата ми избега,
концептот исчезна,
а јас седам како мрднат
и си мислам:
Што ли сакав да напишам?

0 Comments:

Објави коментар

Links to this post:

Создај врска

<< Home